Cox immo
Image default
Business

Jong gebruikte auto’s

Wil jij indruk maken met jouw auto? Een auto geeft uitstraling en is nog altijd een goede indicator van persoonlijke status. Als ondernemer of ZZP’er is het belangrijk om goed voor de dag te komen. Jouw klanten zien zo direct met wie ze te maken hebben. Een goede auto zorgt voor een goede indruk. Maar een nieuwe auto kopen, dat is nog een behoorlijke investering. Kies daarom liever voor jong gebruikte auto’s. Wil je weten waar deze term op slaat? Lees dan gauw verder!

Bijna nieuwe auto’s

Jong gebruikte auto’s zijn dan wel officieel tweedehands, maar aangezien deze auto’s nauwelijks zijn gebruikt, past de term jong gebruikt beter. Deze auto’s zijn namelijk nog geen twee jaar oud. Hierdoor is er weinig mee gereden, weinig tot geen schade en zijn het nieuwere modellen. Het voordeel voor jou is dat deze auto’s een stuk scherper geprijsd zijn dan nieuwe auto’s. Je kunt zo een hippe wagen kopen voor een veel scherpere prijs. 

Aantal kilometers van de jong gebruikte auto’s

Jong gebruikte auto’s zijn jonger dan twee jaar en mogen niet meer dan 30.000km gereden hebben om deze status te bemachtigen. Jouw jong gebruikte wagen is dus werkelijk zo goed als nieuw en heeft nog weinig kilometers gemaakt. Hierdoor ben jij als klant verzekerd van een auto die nog lang mee kan gaan!

De beste modellen

Om indruk te maken met een auto, hoef je dus niet meer diep in de buidel te tasten. Wanneer je kiest voor jong gebruikt model, hoef je veel meer bij te leggen. Zo kun je de beste modellen vinden die passen bij jouw budget. Dankzij een eigen importkanaal kunnen deze wagens extra voordelig op de markt worden gebracht en hier geniet jij als klant weer van! Zelf zien is geloven, dus bekijk hier de jong gebruikte auto’s.

Is het voor jouw functie belangrijk om een goede wagen te hebben, maar wil jij hier niet al jouw winst aan uitgeven? Of wil je gewoon een beter model voor een betere prijs? Je kunt voor jouw budget veel meer krijgen wanneer je kiest voor jong gebruikte auto’s. Deze auto’s zijn bijna nieuw en extra voordelig. Jong gebruikte auto’s zijn de beste keuze voor iedereen die wil besparen, maar toch in luxe wilt rijden.