Cox immo
Image default
Business

Interieurbeplanting steeds populairder

Interieurbeplanting wordt steeds gewilder

Interieurbeplanting is de afgelopen jaren, vooral in bedrijfsruimten en op kantoor, steeds populairder geworden in Nederland. Eigenlijk is dat heel verklaarbaar als je je realiseert welke voordelen interieurbeplanting allemaal heeft.

Een van de grootste pluspunten van planten in het interieur van bedrijf, kantoor of woning, is dat planten de omgeving letterlijk en figuurlijk opfleuren. Mensen die planten of bloemen zien worden automatisch blij en vrolijk. Met name voor bedrijven kan dit een handige tactiek zijn. Zo kun je de klanten of zakenrelaties van jouw onderneming onbewust in een goed humeur brengen door op strategische plekken bepaalde interieurbeplanting neer te zetten. Dat kan bijvoorbeeld in de vergaderruimte zijn of in de wachtruimte voor bezoek. Maar ook in de kantoorruimte van het eigen personeel zijn planten nuttig. Ze zorgen voor verse lucht omdat ze koolstofmonoxide uit de lucht zuiveren. En, zo blijkt uit onderzoek, de productiviteit en motivatie van de medewerkers gaat flink omhoog als er planten in de buurt zijn.

Wees slim, koop planten aan en zet die strategisch op de werkvloer in

Als je een eigen bedrijf hebt of manager bent, dan is het slim om met een ervaren plantenexpert een strategisch plan op te zetten om planten tactvol in te zetten. De adviseurs van Plantenman.nl, dé plantenexpert van Nederland, gaan graag met jou in overleg over hoe interieurbeplanting jouw bedrijfsvoering kan helpen. Samen stellen we dan een unieke beplantingsplan op voor de inzet van levende planten in jouw bedrijf. Zodat jezelf, het personeel en de klanten positief beïnvloed worden, bijvoorbeeld als ze aan het werk zijn of onderhandelingsgesprekken voeren. Neem eens een kijkje op op de website of neem vrijblijvend contact op met een van deze professionals!