Cox immo
Image default
Groothandel

Incontinentiemateriaal als redmiddel

De creatie van incontinentiemateriaal heeft al vele ongelukkige mensen geholpen om terug een leven te kunnen leiden dat hen niet in bedwang heeft. Incontinentie is het ontbreken aan de mogelijkheid om urine of stoelgang volledig op te houden. Dit leidt tot een gevoel van onmacht, frustraties en ongemakken. De oplossing hiervoor is incontinentiemateriaal. Dit vangt alles voor jou op waar jij geen controle over hebt. De gradaties in hoe extreem de incontinentie is, wordt onderverdeeld in lichte, middelmatige en zware incontinentie. Voor elke vorm en voor iedere persoon zijn er diverse mogelijkheden, zodat er voor elke situatie een gepaste oplossing bestaat.

Leeftijdsgroepen

Incontinentie komt het vaakst voor bij ouderen en is bij deze leeftijdscategorie geen ongekend fenomeen. Ook bij kinderen boven de vijf jaar en bij mannen en vrouwen van alle leeftijden kan incontinentie voorkomen door verschillende factoren of door een bepaalde aandoening. Doordat de doelgroep zo ruim is, is er ook vraag naar uiteenliggende reddingsmiddelen. Daarom heeft Tomcare een webshop met vele soorten incontinentiemateriaal waarop jij kan vinden wat je zoekt.

Diverse materialen

Om jouw incontinentie onder controle te houden, is het gebruik van ondersteunende materialen hierbij vaak nodig. Elk van deze incontinentiematerialen is ontworpen met zijn eigen specifieke nut, pasvorm en absorptiegraad. Zo zijn er producten voor het verlies van stoelgang en voor het verlies van urine. Tomcare heeft een adviestool op hun website die jou helpt bij het vinden van het meest geschikte materiaal. De grote categorieën incontinentiemateriaal zijn inlegverbanden, netbroekjes, optrekbroekjes, inlegluiers, kleefluiers, luiers met een heupband en bedonderleggers.

Voel je terug vrij

Dit bedrijf biedt van verschillende merken incontinentiemateriaal aan; zowel de meest bekende merken, alsook minstens even kwalitatieve, minder bekende merken. Bovendien wordt steeds het absorptievermogen bij elk artikel aangegeven, waardoor je weet hoeveel vloeistof deze kan absorberen. Vind het incontinentiemateriaal waar jij je het beste in voelt en voel je terug vrij in al je bewegingen.

https://www.tomcare.be/nl/