Cox immo
Image default
Business

Hoog in google | Sam Online marketing

Bovenaan in Google 

Helemaal bovenaan in Google komen is een wens die door veel bedrijven wordt gekoesterd. De redenen hiervoor zijn  gemakkelijk op te noemen.  Allereerst is het van belang om extra traffic naar uw site te krijgen en als gevolg daarvan de conversie te verhogen. Een plek die bovenaan in Google, zorgt ook voor een beter imago. Als een bedrijf bovenaan weet te staan, heeft een potentiële bezoeker het idee dat uw bedrijf betrouwbaarder is dan bedrijven die niet bovenaan in Google staan.  Dit artikel geeft aan waarom uw business op dit nog niet bovenaan in Google staat en hoe u kunt zorgen dat u wél bovenaan in Google kan komen.  
 
Waarom staat mijn business nu niet bovenaan in Google? 
Voor veel bedrijven is het slechts een droom om bovenaan in Google te staan. Het hebben van een hoge plek binnen Google is zoals eerder benoemd vanwege verschillende redenen van belang. Het is niet makkelijk om bovenaan in Google te komen, omdat de ‘formule’ vanuit Google die de plek van uw site bepaalt erg complex is. Een groot aantal variabelen bepalen uw positie. Om überhaupt binnen Google gevonden te worden, moet een site zich aanmelden bij een zoekmachine.  

Een zoekmachine als Google zal dan met behulp van ‘spiders’ de site in kaart brengen. De ‘spiders’ kruipen als het ware door uw site om te bepalen hoe hoog uw site binnen Google zal komen. Een goede structuur binnen uw site heeft als resultaat dat de ‘spiders’ gemakkelijk door de site kunnen bewegen. Bij veel bedrijven is de structuur zo ingewikkeld, dat de ‘spiders’ niet goed de site verkennen. Een slechtere positie binnen Google is daar het gevolg van. De reputatie van uw bedrijf wordt ook meegenomen in de beoordeling van Google. Als veel sites enthousiast zijn over de producten en diensten die u biedt en veel naar u linkt, is dit erg positief. Ook de mate waarin de site populair is op social media, is van belang de ranking binnen Google. Veel links van goede kwaliteit en populariteit hebben als gevolg dat u bovenaan in Google kan komen.  

 
Hoe kan ik zorgen dat mijn site wél bovenaan in Google komt? 
Om bovenaan in Google te komen, zijn veel uren en expertise nodig. Zowel voor een start-up als voor een gevestigde multinational is het inschakelen van een extern bureau hiervoor zeer verstandig. Het bedrijf SAM Online Marketing staat bekend als een resultaatgericht bedrijf. . SAM Online Marketing heeft jarenlange ervaring met alle denkbare soorten klanten. Het bedrijf kan uw gehele online marketing uit handen nemen, zodat u zich volledig kan focussen op waar u goed in bent en wat u het liefste doet. SAM Online Marketing helpt u graag om bovenaan in Google te komen.