Cox immo
Image default
Business

Het optimaliseren van uw website in samenwerking met programmeurs

Als bedrijf is het verstandig in te spelen op het toenemende, online verkeer. Het beheren van een website of applicatie kan de eigenaar grote voordelen opleveren, mits de website of applicatie is voorzien van een sterk systeem en mooi design. Uit diverse onderzoeken blijkt dat, bij een laadtijd langer dan 3 seconden, 40% van de websitebezoekers de pagina zal verlaten. Zo is aangetoond dat ruim 47% van de bezoekers enkel 2 seconde de tijd neemt te wachten op de website.

In samenwerking met een programmeur zult u, als eigenaar van een website of applicatie, verzekerd zijn van een goedwerkend platform, wat mogelijk positief uit zal pakken voor de bezoekersaantallen en omzet. Echter zijn de programmeurs in te delen in diverse specialisaties. Om een voordelige samenwerking te starten, is het dus essentieel het doel duidelijk voor ogen te hebben.

Python programmeur

Als Python Web Developer houd je je werkzaam met het schrijven van de server-side webapplicatie logica. De opgestelde teksten van de back-end componenten zullen worden getest en geïmplementeerd door de python programmeurs. Daarnaast zijn de python ontwikkelaars verantwoordelijk voor het ondersteunen van de front-end ontwikkelaars, waarbij het geleverde werk zal worden geïntegreerd met de Python applicatie. Door de ontwikkeling van alle server-side logica en het leveren van hoge prestaties zal veel samengewerkt worden met de front-end developers, waardoor de python programmeurs ook over de basiskennis beschikken op dit gebied.

Front-end developer

De front-end developers zijn verantwoordelijk voor het ontwerpen, implementeren en testen van de front-end van het platform. Hierbij zullen zij zich bezig houden met de technische aspecten, waarbij zij zich zullen richten op de gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid. Hierbij ligt de uitdaging, voor de frond-end ontwikkelaars, bij de tools en technieken, die somtijds een verandering kunnen ondergaan. Hierbij zal de ontwikkelaar op de hoogte moeten zijn van de ontwikkelingen van het veld.

http://kojac.nl