Cox immo
Image default
Business

Het is lastig om altijd telefonisch bereikbaar te zijn

Tegenwoordig hebben we allemaal een mobieltje in ons broekzak. Mobiel is nog redelijk simpel uitgedrukt. Tegenwoordig hoor je het een smartphone te noemen. Smart, omdat de functies eindeloos lijken. Zelf ben ik niet eens op de hoogte van de helft van de functies van mijn smartphone. Een smartphone wordt met zo enorm veel eigenschappen uitgerust dat we er niet meer zonder mee kunnen. En wanneer de functies van de smartphone niet meer genoeg zijn dan kunnen we altijd nieuwe of extra software naar onze smartphone downloaden voor nog wat extra mogelijkheden. Soms zou je vergeten dat je er nog meer kunt bellen!

 

Het fijne van een smartphone zijn functies is dat je ook altijd verbonden kunt blijven via je favoriete kanalen. Bedrijven hebben dit ook al in de gaten gekregen en blijven daarom niet achter. Veel gebruikers, vooral de jongere, zijn allemaal bekent met de social media kanalen. Velen maken er ook actief gebruik van. Bedrijven zijn dit ook wezen doen. Die hebben ook een pagina op facebook gestart speciaal voor de pagina zelf. Dit wordt natuurlijk onder andere gedaan om te kunnen promoten. Daarnaast is het ook een manier om in contact te blijven met de jongere doelgroepen.

 

Wat bedrijven vaak over het hoofd zien is de telefonische bereikbaarheid. Je bent zo ontzettend verbonden via de social media kanalen dat je er niet zo snel meer aan zou denken. Toch kiezen nog veel consumenten voor een traditioneel telefonisch gesprek. Wanneer je als ondernemer dit aspect verwaarloosd dan loop je veel consumenten mis.

 

Toch is het lastig om altijd telefonisch bereikbaar te zijn. Als zelfstandige ondernemer kun je niet altijd en overal de telefoon beantwoorden. Gelukkig zijn hiervoor ook oplossingen. Een antwoordservice zorgt ervoor dat de telefoon altijd beantwoord wordt. Met een telefoonservice krijg je zelfs je persoonlijke telefoniste wat natuurlijk weer een professionele indruk geeft. Het uitbesteden kan in een keer je telefonische bereikbaarheid herstellen.

https://www.bizziphone.com/