Cox immo
Image default
Gezondheid

Herstel uw mentale balans met nootropics

Heeft u geen energie? Misschien ontwaakt u elke morgen zonder uitgeslapen gevoel, heeft u problemen met concentreren of kunt u de hoeveelheid stress die u momenteel ervaart niet meer aan. Dit heeft vaak te maken met een ongebalanceerde geest en dat is gemakkelijk op te lossen. Nootropics zijn natuurlijke en veilige stoffen die uw hersenfuncties ondersteunen en die bepaalde mentale activiteiten bevorderen. Zo zijn er bijvoorbeeld nootropics voor het stimuleren van het geheugen of de concentratie, voor het bevorderen van de nachtrust en die stress verminderen. In Vlaanderen en omstreken is MY®HEALTH uit Kermt dan de voorloper op het gebied van genotificeerde voedingssupplementen. Het assortiment nootropics dat ze aanbieden is dan ook indrukwekkend.

Drie zorgvuldig samengestelde formules

MY®HEALTH heeft drie verschillende nootropics formules ontwikkeld die allemaal bestaan uit verschillende bestanddelen. Elke formule bevat vitamine B en magnesium. Daarbij zijn zorgvuldig vier andere stoffen toegevoegd, naargelang de klachten die worden ervaren. Heeft u bijvoorbeeld veel last van stress? Dan is er de My Relax formule waarin onder andere passiflora en ashwagandha zijn opgenomen. My Sleep helpt u weer een goede nachtrust te krijgen en daarin zit ook melatonine en valeriaan. De laatste formule die door deze specialist wordt aangeboden is My Focus. Daarin zitten onder andere cafeïne en theanine voor een goede concentratie.

Kies voor producten van de beste kwaliteit

Alle nootropics van deze specialist zijn genotificeerd door NUT. Dat betekent dat ze aan alle belangrijke wettelijke eisen voldoen die gelden voor voedingssupplementen. In België zijn die eisen erg streng. De producten zijn wetenschappelijk ondersteund en ontwikkeld in het My Research onderzoekscentrum van de Universiteit van Hasselt, in Vlaanderen. Daar werken Belgische wetenschappers dagelijks aan het perfectioneren van alle genotificeerde voedingssupplementen uit het assortiment. Kiest u voor deze specialist? Dan weet u dus dat u veiligheid en kwaliteit ontvangt. Stimuleer uw hersenen op een natuurlijke manier met nootropics en u voelt zich snel beter.

https://www.myhealth.be/