Cox immo
Image default
Mode en Kleding

Heel veel keus in trouwjurken met maatje meer

Je gaat trouwen. Het is niet meer dan logisch dat je er die dag op je aller best uit wilt zien. Niet alleen omdat je je de mooiste vrouw van de wereld wilt voelen of omdat alle ogen de hele dag op jouw gericht zijn, maar ook vanwege de foto’s die je voor altijd terug wilt blijven kijken. Daarbij droomt elke vrouw vaak al bijna haar hele leven over deze grote dag. Vrouwen met een maatje meer zien wel eens op tegen het zoeken naar trouwjurken maatje meer. Jammer, want het zou simpelweg zonde zijn om het uitkiezen van een trouwjurk maat 46 maar zo snel mogelijk gedaan hebben. Neem je vriendinnen voor, maak er een dagje van en geniet vooral veel van een dag die je nooit meer overnieuw gaat doen.

 

Trouwjurken maat 46 in overvloed

Jammer genoeg zijn er nog altijd veel vrouwen die van mening zijn dat de mooiste trouwjurken alleen worden gemaakt in de kleinste maatjes. Niets is minder waar want tegenwoordig wordt je bijna doodgegooid met prachtige jurken, ook trouwjurken met maatje meer. Heel veel designers over de hele wereld houden zich druk bezig met het designen van bruidsjurken exclusief voor vrouwen met een maatje meer. Super duur zou je dan denken, ook onzin! Je bent misschien wel bekend met outlet bruidswinkels, waar je bruidsjurken uit voorgaande collecties kunt kopen voor een prikje. Precies op die manier heb je ook winkels waar je een trouwjurk maat 46 en hoger kunt kopen. Daarbij hoef je je ook geen zorgen te maken over dat er maar 5 jurken zijn waar je uit kunt kiezen, de hele winkel hangt overvol met jurken in alle maten!

 

Trouwjurken met een maatje meer 

Waarom zou je een winkel in gaan als je ook makkelijk online rond kunt kijken voor de jurk van je dromen? Omdat je in een winkel de jurk direct kan passen, jurken zien er op een foto vaak heel anders uit dan in het echt. Sterker nog, op de hanger zien ze er ook anders uit dan wanneer je het aanhebt. Nu zou je op goed geluk trouwjurken met maatje meer kunnen zoeken op het internet, maar laten we eerlijk zijn. Het is en blijft een belangrijke aankoop, een bed koop je ook niet op goed geluk en wil je eerst even proefliggen.

 

https://www.bruidsmodeland.be/