Cox immo
Image default
Business

Gratis cadeau bij overstappen

 

Wilt u een gratis cadeau ontvangen bij het overstappen naar een andere energieleverancier? Dat kan! Bij Energie-Actie.com is het mogelijk om alle huidige energie acties op een rijtje te krijgen. Deze kunnen u inzicht geven over welke energieaanbieder het best bij u past. Kiest u voor kortingen of hebt u liever een gratis cadeau waar u nog jaren mee kunt doen, u vindt het bij Energie-Actie.com.

Wat ook erg populair is is het nemen van een gratis tablet. Het is het meest gekozen kado. In de meeste gevallen gaat het gepaard met een contract van 3 jaar en met lage energietarieven. Zo’n alles in een pakket dat ook nog eens voordelig is is daarom zeer geliefd. In enkele gevallen is het zelfs mogelijk om een tablet te ontvangen bij een 1 jarig contract. Bij sommige energiebedrijven is de actie gewijzigd. Zo kon men voorheen nog een gratis iPad cadeau krijgen bij Oxxio, maar dat is op dit moment niet meer mogelijk. Zo kunt u bij het overstappen op dit moment zo’n honderd euro cashback krijgen.

Kortingen

Als u liever korting wilt in plaats van een gratis cadeau bij het overstappen dan is dat tevens mogelijk. Er zijn vele soorten van kortingen die men kan ontvangen van een energiebedrijf. Dit wordt aangeboden voor 1 jaar, maar ook 2 en 3 jaar contracten. Zo kunt u profiteren van met de meest passende energie actie. Op onze website is een overzicht te vinden van alle gratis kado’s en kortingen. Deze kunt u met elkaar vergelijken, opdat u de beste keuze voor uw huishouden èn uw portemonnee kunt maken. Na een aantal jaar is het mogelijk om dan weer over te stappen naar de meest voordeligste energieleverancier.

Andere acties

Er zijn nog tal van andere energie acties naast het weggeven van een gratis cadeau. Het is bijvoorbeeld mogelijk om bij het overstappen luxe cadeaubonnen of een kosteloze reis te krijgen. U kunt dan een weekendje weg naar een mooi oord. Er is dus altijd wel een kado dat bij u past.