Cox immo
Image default
Financieel

Geef een impuls aan uw vermogen door in vastgoed te investeren

Wilt u in vastgoed investeren, dan is een vakantiewoning één van de betere opties. Het is een belegging van uw vermogen in een waardevast element. Dankzij de stabiele waarde van recreatief vastgoed én de stijgende vraag naar vakanties in eigen land of daarbuiten, kunt u er zeker van zijn dat u jarenlang veel profijt hebt van uw vastgoed. Het nettorendement bij investeren in vastgoed kan oplopen tot circa 5%. Bij Center Parcs Vastgoed kiest u tevens uit de meest moderne woningen en de beste faciliteiten. Een waardevaste belegging doet uw vermogen flink groeien.

Dit is het moment om in vastgoed te investeren

Waarom? De spaarrente is laag en hierdoor heeft u amper profijt van uw vermogen. Uiteraard kunt u indexen kiezen en uw vermogen spreiden, maar dat geeft risico’s in een onstabiele markt. Recreatief vastgoed heeft in de afgelopen jaren een stabiele groei laten zien. De bezettingsgraad van diverse vakantiewoningen is zelden zo hoog geweest en tevens zult u van deze investering weinig zorgen hebben. Na de investering worden management en onderhoud namelijk uitgevoerd door het vakantiepark Center Parcs. Wist u trouwens dat u over verdiend rendement geen extra kosten hoeft te betalen? Hierdoor kan uw nettorendement hoger uitkomen dan verwacht.

Uw keuze voor een stijlvolle vakantiewoning

Een vakantiewoning kunt u zien als een soort tweede huis, enkel gaat u er niet in wonen. U verhuurt de vakantiewoning en deze blijft doorlopend in goede staat. Daarbij kiest u zelf in welke regio u een vakantiewoning wilt kopen. Let bijvoorbeeld op de toeristische trekpleisters in de directe omgeving om te bepalen of de vakantiewoning een hoge bezettingsgraad blijft houden. Ook kiest u zelf hoe u het rendement over uw investering wilt vormgeven. Bij een investering in recreatief vastgoed kunt u een vast rendement kiezen met garantie, of u kiest voor een gedeelte van de huuropbrengst. Waarvoor u ook kiest, in vastgoed investeren is op dit moment één van de meest rendabele beleggingen die u kunt uitvoeren.