Cox immo
Image default
Business

Een houten bed kopen op de Veluwe?

Houten bedden bieden comfort en slaapgenot

Niets is er lekkerder en heerlijker dan slapen in een mooi ontworpen en comfortabel houten bed. Een van de grote voordelen van een houten bed is dat er enorm veel keuze is qua uitvoeringen en modellen. Verder passen houtbedden in nagenoeg elk slaapkamerinterieur. Of je nu van een traditionele sfeer houdt of van een modern ingerichte slaapkamer: wie kiest voor bedden van hout maakt altijd een goede keuze. En omdat je bij een houten bed een ruime keuze hebt aan lattenbodems en matrassen, bepaal je zelf de mate van comfort en luxe.

Bij Kok Bedden slaag je altijd!

Voor de grootste keuze aan houtbedden in heel Nederland, moet je bij Kok Bedden in Putten zijn. Gesitueerd in midden-Nederland is deze veelgeprezen beddenaanbieder vanuit heel het land goed bereikbaar, met name voor inwoners van Gelderland, Overijssel, Flevoland en de Veluwe. Met ruim veertig jaar ervaring weet Kok Bedden precies hoe een goed bed van hout in elkaar hoort te zitten. Het assortiment is dan ook uitgekiend geselecteerd op de beste prijs-kwaliteitverhouding. Maar ook voor allerlei toebehoren, zoals matrassen, bedtextiel, toppers en allerlei soorten bedbodems ben je bij hen aan het goede adres.

Kom een keer op bezoek of bekijk al onze modellen op de site

Kies ook voor de beste bedden van hout en ledikanten die er in Nederland verkrijgbaar zijn. Voel je dan ook van harte welkom de showroom in Putten te komen bezoeken, waar de massief houten bedden staan opgesteld. Maar natuurlijk kun je ook eerst de complete collectie online bekijken, om te beoordelen of er mooie bedden voor jou tussen zitten.