Cox immo
Image default
Business

Douchecabines online bestellen

Klassieke douchecabine steeds meer vervangen door glazen wand
Een klassieke douchecabine installeren in je nieuwe of te renoveren woning lijkt alvast verleden tijd. De moderne look van een woning vraagt om ruimte, openheid en een vrij gevoel. Een strakke glazen wand als douchecabine wordt daarom steeds meer geïnstalleerd ter vervanging van de klassieke witte standaard cabines.

Moderne binnenhuisarchitecten kiezen er tegenwoordig voor om deze standaard cabine te vervangen door een mooie ruime glazen wand. De muur van de badkamer wordt bezet met grote wandtegels of een opvallende mozaïek of structuur van keien. De glazen wand als douchecabine laat toe om de douche volledig in te richten naar de stijl van de badkamer.

Een badkamer behoort tot de ruimtes in de woning waar de grootste kans op schimmelvorming zich kan voordoen. Klassieke douchecabines bevatten vaak moeilijk schoon te maken spleten of poreuze kunststoffen wanden. Dit soort ongemakken zijn te vermijden door het bouwen van een glazen inloopdouche. Kijk voor een ruim aanbod op glaskoning.nl en bestel direct online.

Ook bij renovatieprojecten kan dit moderne soort douchecabines makkelijk worden geïnstalleerd. Dit met of zonder behoud van de originele badkamertegels. De glazen wanden kunnen makkelijk op maat worden voorzien voor elk type badkamer. In oudere huizen zijn badkamers vaak klein of later bijgebouwd. Dankzij het installeren van een glazen wand als douchecabine creëer je extra ruimte in deze soms kleine badkamers. Alvast het overwegen waard!