Cox immo
Image default
Business

De stille moordenaar

Niet alleen de apotheek bied voedingssupplementen aan, nu kan het ook makkelijk via het internet aangeschaft worden. Oligo Pharma is een voedingssupplementen groothandel die vooral middelen tegen een hogere bloeddruk aanbied. Daarnaast zijn er ook middelen voor een sterk immuunsysteem of gezondheid.

 

Het is niet gek om je voor het grootste gedeelte te richten op voedingssupplementen tegen of voor een hogere bloeddruk. Een te hoge bloeddruk, hypertensie, is namelijk doodsoorzaak nummer een in Nederland. De gevolgen ven een te hoge bloeddruk mag dus niet onderschat worden. Een kwart van alle volwassenen heeft last van een verhoogde of te hoge bloeddruk. Maar een te hoge bloeddruk komt niet zomaar tevoorschijn. Het is een aandoening die in de jaren steeds groter groeit. De grootste oorzaak van een hoge bloeddruk zijn vernauwde aderen of het vernauwen van aderen. Bij inspanning, wanneer de bloed circulatie versneld, rekken de aderen niet mee om genoeg toegang te geven voor het extra zuurstofrijkbloed. Je aderen kunnen vernauwen door genetische aanleg. Dit is een oorzaak waar we juist helaas niks tegen kunnen doen. Een andere oorzaak waar we geen invloed op hebben is leeftijd. Leeftijd is ook vaak een factor die veel invloed heeft op de bloeddruk. 

 

Een oorzaak van het vernauwen van de aderen waar wij vaak wel controle over hebben is de levensstijl. Het is vaak lastig om voldoende de levensstijl te veranderen om de bloeddruk te verlagen. Een paar nieuwe gezonde dingen doen is vaak niet genoeg.

 

In de gevallen dat het slachtoffer ook daadwerkelijk symptomen opmerkt zijn dat vaak de volgende symptomen: Misselijkheid, slecht(er) zien, duizeligheid, pijn op de borst en kortademigheid. Wanneer u deze symptomen herkent wordt u aangeraden contact op te nemen met de huisarts. Het grootste gevaar van hypertensie is dat twee derde van de slachtoffers niks merkt tot het te laat is, daarom ook wel ‘de stille moordenaar’ genoemd. Gevolgen kunnen zijn: Hartaanval, nierfalen en beroerte. Hier tegen, en verkrijgbaar online of bij de apotheek, kunt u gebruik maken van natuurlijke supplementen die de hoge bloedtegen gaan of de bloedvaten schoon houden.

http://www.oligo-pharma.nl/