Cox immo
Image default
Business

De huidige versoepelingen rondom Corona

Corona heeft invloed gehad op diverse gebieden. Het sociale leven en bedrijfsleven is, door de invoering van maatregelen op lang termijn, enorm beschadigd. Een terrasje met vriendinnen, om even bij te kletsen na lange tijd. Even ontsnappen uit de werkelijke wereld door een sauna te bezoeken. Het afnemen van sollicitaties om de arbeidsintensiviteit te verbeteren. De afgelopen maanden heeft de verspreiding van het virus effect gehad op deze situaties, in negatieve zin.

Gelukkig zijn de versoepelingen in zicht. Zo blijkt er gedebatteerd te worden over het openen van de terrassen, een versoepeling van het aantal winkelbezoekers en het vrijgeven van evenementen. Men kan niet wachten tot er weer gezellig een drankje gedaan kan worden op het terras. Door de versoepelingen zijn er op dit moment al enkele zaken geopend. Meer weten? Lees hieronder verder.

Kappers

Na maanden te hebben gewacht, is het zover: het Corona-kapsel is verleden tijd! De modelloze plukken kunnen een stukje korter worden geknipt en de uitgroei kan weer hersteld worden. Kappers in Delft kunnen eindelijk weer te werk. ‘Wij werken volgens de richtlijnen van het RIVM om een verantwoorde beleving te garanderen’, staat er op de website, om een boete te voorkomen. De kapsalon Delft kan niet wachten om klanten weer blij te kunnen maken.

Click & Collect

Een systeem dat al eerder plaatsvond, maar dat nu een behoorlijke boost heeft gekregen; Click & Collect. Producten zijn gemakkelijk te reserveren op de website van de betreffende onderneming. Vervolgens zal de klant een melding ontvangen, zodra de producten afgehaald kunnen worden. Aan de deur zullen de producten overgedragen worden, waardoor het gemakkelijk is alsnog producten te verkrijgen.

Inplannen

Een gek, maar prettig alternatief. Aan de hand van een belletje of mailtje is het mogelijk een afspraak te maken bij een onderneming om te komen shoppen. De tijdsduur van de afspraak zal schommelen tussen de 10 en 30 minuten. Hierbij heeft de klant de kans de gewenste producten te kopen, als een echte shopervaring.

http://onekappers.nl