Cox immo
Image default
Business

Computerreparatie in Ridderkerk gezocht? Hier kunt u op letten.

Gebruikt u uw computer vaak? Waarschijnlijk wel. De meeste mensen gebruiken dagelijks een computer, laptop, tablet of telefoon. Als u er dan opeens een probleem mee heeft, dan kan dit heel vervelend zijn. Misschien mist u uw belangrijke bestanden of contacten, of moest u dringend iets afmaken. Wat het ook is, u wilt dat hij zo snel mogelijk weer gemaakt wordt.

Een computer reparatie bedrijf kan u daar bij helpen. Deze bedrijven zijn geen gewone computerwinkels, maar hebben zich in reparatie gespecialiseerd. Vaak repareren ze ook telefoons en tablets, en komen ze bijvoorbeeld aan huis om netwerken aan te leggen of om softwareproblemen op te lossen.

Hoe vindt u nu een goed reparatiebedrijf? Google is natuurlijk uw vriend. Hier zijn wat zaken waar u op kunt letten.

Diagnose

De wat grotere reparatiebedrijven voeren eerst een diagnose uit voordat ze beginnen met repareren. Dan doen ze een prijsopgave en kunt u beslissen wat u wilt doen. Dit is handig omdat bij veel computerproblemen de oorzaak niet direct duidelijk is.

Sommige bedrijven rekenen diagnosekosten, anderen laten het onder service vallen. In beide gevallen kan het u aardig wat geld besparen als bijvoorbeeld de reparatie duurder is dan dat u de computer eigenlijk nog waard vindt.

Certificaten

Een bekend keurmerk waar u op kunt letten is het ICTWaarborg certificaat. Dit is te herkennen aan het blauwe driehoekige logo, dat aangesloten bedrijven op hun website voeren. Deze bedrijven moeten aan een aantal kwaliteitscriteria voldoen om in aanmerking te komen voor het certificaat. Daarnaast biedt ICTWaarborg ook mogelijkheden tot bemiddeling en garantie.

Ervaringen van klanten

Wat andere klanten van het bedrijf vinden is een belangrijke graadmeter van hoe het bedrijf nu echt functioneert. Soms zijn de website en de reclamefolders nog zo mooi, maar geven ze niet goed weer wat er nu echt gebeurt. Dan kunnen recensies op onafhankelijke websites uitkomst bieden. Google recensies is de bekendste en meest gebruikte.

Let er bij het lezen van recensies op dat u er ook echt een paar leest en niet alleen naar de scores kijkt, soms vinden andere mensen hele andere dingen belangrijk dan u. Ook heeft het alleen echt zin om recensies te lezen als er genoeg zijn. Als er minder dan tien zijn, dan is de kans van een toevalstreffer erg groot. Let er ook op dat niet alle recensie positief zijn, de meeste bedrijven ontvangen weleens een negatieve recensie. Als er alleen positieve recensies zijn, kan dat een teken zijn dat ze niet echt zijn.

Goede communicatie

Het is misschien niet het eerste waar u aan denkt, maar hoe de medewerkers met u communiceren kan veel zeggen over hoe het bedrijf gerund wordt. Komen ze onvriendelijk of ongeïnteresseerd over? Dat is vaak een teken dat er meer aan de hand is! Let er dus op hoe de medewerkers overkomen, online, aan de telefoon en in de winkel. Heeft u er geen goed gevoel bij? Laat dan niet uw computer achter.

Computer reparatie bedrijven in de buurt van Ridderkerk

PC Refresh
Dit bedrijf zit in Rotterdam en is gespecialiseerd in reparatie van computers, tablets en telefoons. Ze doen van tevoren een vrijblijvende diagnose, hebben het ICTWaarborg certificaat en goede recensies. Naast computer reparatie in Rotterdam doen ze ook aan hulp op afstand en hulp aan huis

Computerhulp Ridderkerk

Dit bedrijf zit in Ridderkerk. Naast reparaties leggen ze ook netwerken aan, lossen ze software problemen op en doen ze aan onderhoud. Ze hebben maar enkele recensies, maar die zijn wel positief.

Vermeulen computerservice Ridderkerk

Dit bedrijf zit aan de Kievitsweg in Ridderkerk. Ze doen aan reparaties, onderhoud, computerhulp en verkoop. Ze komen ook aan huis.

Compoint computers

Compoint zit op de Dr. Colijnstraat in Ridderkerk. Dit bedrijf is meer gericht op software dan op hardware reparaties. Ze komen ook aan huis om uw computer te halen en weer terug te brengen. Ook verkopen ze computers en laptops en stellen ze netwerken in. Ze hebben goede recensies.

https://www.pcrefresh.com/contact/computer-reparatie-rotterdam/