Cox immo
Image default
Internet marketing

Beste online marketingboeken


best marketing books for beginners

De beste online marketingboeken die uw ogen openen voor echte marketing! De auteurs van deze bestsellers zijn ’s werelds beste experts die, op de pagina’s van hun boeken, hun geweldige ervaring, hun methoden en geheimen met u delen om succes te behalen en vele malen meer te verdienen dan nu. Deze boeken zijn handig voor zowel beginners als gevorderde marketeers, managers, adverteerders.

Seth Godin “Purple Cow. Laat uw bedrijf opvallen! “

Het boek is geschikt voor zowel beginners als gevorderde lezers.

Voor de eminente marketeer Seth Godin bracht dit boek wereldwijde bekendheid. En terecht! Het laat je met heel andere ogen naar zaken kijken. Aspirant-ondernemers, marketeers, managers en zakelijke haaien zullen het even interessant vinden.

Wat is de naam, vraag je? Zou het je zijn opgevallen als het boek simpelweg “The Cow” of “The White Cow” heette? Dat is het! Maar de paarse koe is interessant voor iedereen om te lezen en te zien, en er dan over te vertellen aan al je vrienden. Dit is de essentie om een ​​bedrijf te laten opvallen.

Probeer elke keer een buitengewoon pad te volgen om aandacht te krijgen. U kunt op een ongebruikelijke manier klantgesprekken beantwoorden, producten op een originele manier verpakken, een nieuw merk lanceren met een flitsende naam of een ongebruikelijk logo. U kunt de modernste manieren gebruiken om een ​​mobiele versie van uw site te maken – met Progressive Web Apps. Probeer het. Het belangrijkste is om op te vallen tussen de grijze massa en opgemerkt en herkend te worden door klanten. In dit boek leert u hoe u dit moet doen.

Phil Barden “Hacking Marketing”

Het boek is geschikt voor beginners en gevorderde lezers. Over het algemeen een must read!

Dit is geen boek, dit is een hersenexplosie! Dit is het beste wat je kunt vinden over marketing. De auteur schreef het boek onder vermelding van het onderzoek van Nobelprijswinnaar in de economie Daniel Kahneman. Het boek beschrijft voorbeelden waarom iemand een aankoop doet, wat zijn beslissing beïnvloedt, zelfs als hij die niet nodig heeft. Geen magie, pure wetenschap die de acties van kopers verklaart, dat wil zeggen, wij allemaal. Het is tegelijkertijd verbazingwekkend en eenvoudig. Wat moeten managers doen om ervoor te zorgen dat kopers alleen hun product willen kopen? De antwoorden vind je in dit boek. Het werkt 100% en weerlegt veel stereotiepe marketingrichtlijnen.

Philip Kotler “Fundamentals of Marketing” voor beginners

Dit is in wezen een tutorial voor dummies. Het boek is geschreven in zo’n eenvoudige en toegankelijke taal dat het onmogelijk is om er voor weg te rukken. Interessante voorbeelden uit het leven bevestigen de theoretische waarheden van marketing en de daarin beschreven methodologische technieken zullen zelfs voor leraren nuttig zijn.

Gekke concurrentie op de markt wordt veroorzaakt door een tekort aan consumenten. De auteur vertelt hoe hij de wedstrijd kan winnen, niet op basis van prijsprincipes.

Stefan Spencer, Eric Enge, Rand Fishkin, Jesse Stricciola. “SEO – de kunst van websitepromotie” voor beginners

Dit is eigenlijk het beste boek, een instructie over de basis van website-optimalisatie. Alle vier de auteurs van het boek zijn eigenaren van grote bedrijven die precies weten hoe ze een website moeten promoten. Deze personen besloten hun ervaring en vaardigheden te delen in het maken van websites en het ontwikkelen van SEO-inhoud, evenals advies over het analyseren van prestaties, het werven van personeel en nog veel meer. Dit boek heeft alles wat je nodig hebt voor zowel een beginner als een praktijkspecialist.

SEO – The Art of Website Promotion is een tutorial over webprogrammering en branding. Het is voldoende om dit ene boek van 600 pagina’s te hebben om de basis te begrijpen en te leren hoe je de site kunt promoten. Leer hoe u marketingkanalen gebruikt om te promoten: push-notificaties om uw websitebezoekers terug te sturen

Avinash Koshik “Web analytics 2.0 in de praktijk”, geschikt voor gevorderde lezers

Waarom staat dit boek in de top 10? Omdat de auteur zelf Google raadpleegt! Avinash Koshik geeft lezingen aan studenten, spreekt op wereldwijde conferenties en raadpleegt webanalysebedrijven. In zijn boek analyseert hij elk voorbeeld in delen, leert hij je om problemen vanuit verschillende invalshoeken te bekijken, tools te selecteren en informatie te analyseren. Het is één ding om informatie te verkrijgen via webanalysetools, het is iets heel anders om het correct te verwerken en de conversie te verhogen. Gebruik de geavanceerde statistische mogelijkheden om de marketingcampagnes van uw website te analyseren.

Dit is het beste boek over analyse dat u leert om de juiste beslissingen te nemen door naar de gegevens te verwijzen.

Perry Marshall, Brian Todd Contextuele reclame die werkt. De Google AdWords-bijbel “voor beginners en beoefenaars

Google is de maatstaf voor naleving van internationale normen. Wie kan een beter PPC-boek schrijven dan degenen die door Google zelf zijn erkend als de beste bedrijfsanalisten?

In dit boek vindt u antwoorden op alle vragen over adverteren op internet. Hoe kunt u efficiënt en tegen de laagste kosten online geld verdienen? Hoe was uw Google AdWords-advertentiecampagne gepland? Alles in dit boek ligt in de schappen en er zijn antwoorden op alle vragen. Als we iets willen leren, leer dan van de besten!

Chan Kim, Rene Mauborgne Blue Ocean Strategy for Beginners

Dit boek heeft een enorme oplage verkocht in 40 talen van de wereld, en experts erkennen het als het beste moderne boek over marketing.

 

Iedereen denkt dat concurrentie een must is voor een bedrijf. Maar onder deze omstandigheden is het elk jaar moeilijker om te overleven. Waarom niet opzij gaan en iets compleet nieuws bedenken en rustig resultaten behalen?

De auteurs geven gedetailleerde instructies om een ​​bedrijf uit de stress van de concurrentie te halen en een nieuw bedrijfsmodel te creëren. Dit boek is ongelooflijk interessant en laat zien dat je niet zoals iedereen hoeft te denken om succesvol te zijn. Profiteer van de tips voor het gebruik van instant messengers om uw bedrijf te promoten!

Andy Cernovitz “Mond-tot-mondreclame. Hoe slimme bedrijven mensen over zichzelf laten praten. Het boek is geschikt voor alle marketeers

De auteur beweert dat hij weet hoe je mond-tot-mondreclame kunt laten werken zoals je wilt. Een heel interessante strategie en aanpak om een ​​groot aantal mensen over uw bedrijf, over uw product te laten praten – en dat ze het aan hun vrienden aanbevelen.

Jack Trout, Al Rice “Positioning: A Battle for Minds” voor gevorderde lezers

Dit is een legendarisch boek dat de Bijbel van marketeers wordt genoemd. Ze schokte de hele zakenwereld met het idee dat competitief succes niet het beste product oplevert, maar het beste zakelijke idee dat in de geest van de consument is vastgelegd. Communiceer uw ideeën met tools voor pushmeldingen!

Seth Godin “Toegeeflijke marketing. Hoe maak je een vriend van een vreemde en verander je hem in een klant. Voor het oefenen van marketeers

In plaats van de ruimte van de klant binnen te dringen met advertenties, opdringerige oproepen en e-mails, is het niet beter om met hen samen te werken? Waarom krijgt u in eerste instantie geen toestemming om te kopen? Een cliënt in een tweerichtingsdialoog lokken kan eenvoudig zijn: door hem geïnteresseerd te maken of door hem een ​​beloning te geven in ruil voor toestemming. De auteur van het boek stelt dat in de wereld van marketing samenwerking het belangrijkste is, wanneer de marketeer helpt bij het kopen en de consument helpt bij het verkopen. Hierdoor kunt u het aankoopbedrag verhogen!

Gevolgtrekking

Dit zijn de beste marketingboeken die iedereen kan lezen. Geen tijd om te lezen? Luister naar audioboeken. Is er niets om boeken voor te kopen? Gratis downloaden op internet. Unieke kennis gecombineerd met uw vruchtbare werk zal u helpen ongelooflijk veel succes te behalen.

instagram social media marketing

https://marketingbook.shop/