Cox immo
Image default
Banen en opleidingen

Ben je op zoek job als Zorgkundige? Ontdek onze vacatures!

Zorgkundige

Introductie

Het woonzorgcentrum mayerhof te mortsel biedt woonst en verzorging aan 140 bewoners. De zorgcampus omvat ook 8 woongelegenheden kortverblijf en 16 serviceflats.

Onze bewoners kunnen rekenen op de kwaliteitsvolle hulp van een natuurlijk getal medewerkers

Jouw verantwoordelijkheden

Je streeft naar een zorg op maat van elke bewoner.

Je beseft dat een goede zorg exclusief kan werd bereikt door de inzet van een integraal team en neemt dan ook je verantwoordelijkheid voor een goede samenwerking. Je stelt je steeds hulpvaardig en hartelijk op, in je dagelijkse routine handelingen maar ook bij minder voor de hand liggende zorgvragen.

Je luistert steeds aandachtig naar de huisbewoner en probeert je in te leven in zijn gewoonten en leefwereld. Jouw profiel je hebt het aanbeveling / verblijfsvergunning zorgkundige behaald. Ons aanbod een aangename en familiale werkomgeving waar je nog echt een band opbouwt met je bewoners, in een groenkleurig en rustig kader met ruime parkeermogelijkheden en een goede link met het openbaar overbrenging, een interessante verloning plus fietsvergoeding, maaltijdcheques, een goed hospitalisatieverzekering.

Een personeelsbeleid met ruime aandacht voor je persoonlijke ontplooixefng en een gezonde balans werk – privé. Bv. Je kan zowel voltijds of deeltijds werken. Wij loeren naar de kandidaat zijn mogelijkheden om de balans werk-privé gezondheidsbevorderend te houden. Voor kwaliteit en persoonlijke aandacht te kunnen bieden voor onze 148 residenten werken wij met 101 vte aan personeel en uitlijnen bij rekening houdend met de zorgzwaarte. Wekelijks bieden wij inwonende vormingen aan waarbij je u overigens kan ontplooien op technische of persoonlijke skills. Op voetbeen van professionaliteit, vaardigheden en een goede attitude zijn er reële doorgroeimogelijkheden.

Een familiale werkomgeving met het meest moderne woon- en werkcomfort.

https://www.nieuwejobs.com/job/q/zorg.html