Cox immo
Image default
Business

Altijd en overal zichtbaar

Online shoppen, voor vrouwen echt geweldig, de meeste mannen gaan toch liever naar een echte winkel. Maar niks is zo vervelend voor een vrouw die vol smart zit te wachten op haar pakketje, en dat pakketje komt maar niet. In alle boosheid bellen deze dames de klantenservice van winkels op met de vraag waar het pakketje blijft. Terwijl in de administratie staat dat het pakketje is afgeleverd. Een moeilijke situatie is dit altijd, moet je de klant vertrouwen of is dit gelogen zodat zij nogmaals het pakketje kan ontvangen.

Bij relatief goedkope pakketjes maakt dit niet zo veel uit. Maar mochten er dure pakketjes verzonden worden en je weet als bedrijf klachten dat het niet is aangekomen of je verzorgt de situatie in zijn algemeen niet. Dan is het wel handig voor een bedrijf dat je weet waar deze pakketjes zijn gebleven.

Een handige, relatief goedkope en goede manier is doormiddel van een gps tracker. De opties met deze trackers zijn eindeloos. Ze zijn er voor een geheel wagenpark, bepaalde auto’s, vrachtwagentjes, dure verzendingen, kleine verzendingen maar ook voor gebieden die gevaarlijk zijn zodat je precies weet waar iets of iemand is. De meeste gps trackers zijn tot op een paar meter nauwkeurig en dekken bijna heel Europa en gedeeltes daarbuiten. Zoals je merkt zijn er verschillende opties. De mogelijkheden zijn groot, de een is draadloos de andere word bevestigd op het voertuig. Zo heb je een portable gps tracker voor personen en goederen met een accu duur van 3 tot 14 dagen. Maar ook een wired gps tracker auto voor een volledig wagenparkbeheer, die elke 30 seconden zijn locatie vastlegt en aangesloten is aan de auto zodat hij altijd aan is. Daarnaast is er ook nog een gps tracker voor professioneel gebruik welke een variabele verzendsnelheid heeft, ligt aan de locatie, met een accu duur van 7 tot 21 dagen.

http://www.mygpstracker.nl/