Cox immo
Image default
Business

Airco huren

 

Wilt u een airco huren? Bij Airco Lease Company kunt u goedkoop een aircondtioning huren. Wij bieden verschillende instellingen, bedrijven en particulieren onze diensten. Op het gebied van luchtbehandelingstechnieken en klimaatbeheersing leveren wij professionele apparaten voor langdurig gebruik. Door de energiezuinige technieken is het naast goedkoop ook nog eens goed voor het milieu.

Het is verstandig om een airconditioner te huren bij ons installatiebedrijf. Bij leasen hoeft u namelijk geen grote uitgave te doen op moment van betaling. U betaalt ons vaste lage tarieven gedurende de huurperiode. Hierbij zijn onderhoudskosten en overige services bij inbegrepen. U heeft er dus geen omkijken meer naar. Wilt u ook genieten van onze service in bijvoorbeeld Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag? Kies dan voor een airconditioning huren bij Airco Lease Company.

Split airco huren

Een split airco huren biedt vele voordelen. Een split unit luchtbehandelingssysteem is effectiever en efficiënter dan een mono unit airconditioner. Doordat er een unit van de split airco is die van buiten frisse lucht aandraagt en er een tweede blok is dat diezelfde lucht verplaatst naar de ruimten in een woning, slaapkamer of kantoor worden de taken gelijkmatig verdeeld. De lucht komt zo op plaatsen waar het met mono unit airconditioning niet had kunnen komen.

Neem de controle over de klimaatsomstandigheden in uw woning of kantoorpand met het huren van een split unit airco. Wilt u algehele invloed op uw omgevingstemperatuur, luchtvochtigheid en luchtkwaliteit hebben? Kies dan voor split airco huren bij onze lease company.

Airco huren particulier

Een airco huren als particulier is tegenwoordig goedkoop en betaalbaar geworden. U kunt dus uw eigen airconditioningssystemen en klimaatbeheersing laten installeren in uw woning. Zo heeft u van de zomer geen last meer van de hitte, omdat altijd een vaste temperatuur kunt instellen. Daarnaast bent u niet meer aangewezen op een open raam, waardoor u geen last meer heeft van muggen die uw nachtrust verstoren.

Al met al heeft u als particulier genoeg reden om een airco te huren. Wilt u ook de energiezuinige klimaattechnieken van ons installatiebedrijf ervaren? Vraag dan snel een offerte aan om een airco te huren als particulier.